OVER 1280kr   90kr AV    KODE:NO90
OVER 1980kr   180kr AV    KODE:NO180
OVER 2980kr   350kr AV    KODE:NO350
 0

Login to save

0

You have no items in your cart.

BLANDE & KAMP

Farge Knus

Perfekt for den klassiske bruden, vår mest subtile mix-and-match-palett tilbyr et tradisjonelt enfarget utseende samtidig som den smigrer flere kroppstyper. Velg en nyanse du elsker, og lek deretter med dramatiske og karakteristiske silhuetter for en harmonisk gruppering som føles gjennomtenkt opphøyet.

Blanding

Har du hjertet ditt innstilt på en spesifikk silhuett?

Er du dødsinnet på gulvlange A-linjekjoler eller elegante, stroppeløse slirer? Selv om du vil at alle brudepikene skal ha den samme kjolen, kan du fortsatt være kreativ med farger. Som brud er det opp til deg å velge hvilken farge du vil ha. Men hvis du vil at brudefesten skal være Pinterest Perfect, velg farger som har samme tone og stemning. For eksempel kan du gå med alle pasteller. Eller hold deg til varierte dempede toner. Du kan til og med bli gal med dristige lysere! Nøkkelen er å se etter fargevarianter som fungerer sammen.

Stofffokusert

Vi elsker denne grensesprengende looken for moderne bruder som har et øye for mote. Start med å velge ett enkelt stoff for å holde festen din elegant og sammenhengende, og eksperimenter deretter med dristige miks-og-match fargekombinasjoner i en rekke silhuetter som passer til hver av hushjelpene dine.