0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Personvernerklæring

Hebeos.no ønsker at du skal ha en trygg, enkel og grei handleopplevelse. Vårt program for å ivareta personvern og sikkerhet sørger for at hver transaksjon som foretas hos oss er 100% trygg og sikker.

Hva slags informasjon innhentes?

Hvilken informasjon vi innhenter er avhengig av henvendelsen eller forespørselen du sender oss. For eksempel, hvis du ønsker å handle i nettbutikken må vi ha detaljer som navn, adresse, leveringsadresse, fakturaadresse og annen informasjon som er relevant for å gjennomføre et kjøp.

Vi er lovpålagt å ha ditt samtykke for å innhente „sensitiv informasjon“, med mindre du gir oss en annen beskjed så antar vi at samtykke er gitt for å innhente nødvendig informasjon i henhold til denne erklæringen.

Hvordan innhentes informasjon

Personlig informasjon kan innhentes når du besøker nettsiden eller når du sender oss en e-post, vi innhenter ikke informasjon uten ditt samtykke. Vi antar at samtykke er gitt når nødvendige skjema er fylt ut for å gjennomføre en handel.

Hvordan anvendes den informasjonen du gir oss

Generelt innhentes personlig informasjon til følgende formål:

Gi deg tilgang til nettsiden, produkter og tjenester.

For å kunne sende deg varere du har bestilt hos oss

For å søke din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettside

Noe av informasjonen som innhentes er vesentlig for å identifisere hvem som anvender våre tjenester. Andre typer informasjon som innhentes vil være til hjelp for å danne en profil av kundemassen slik at vi kan tilby produkter tilpasset brukerne av nettsiden.

Deles dine personlige data med tredjepart

Den informasjonen du har gitt oss kan benyttes ovenfor tredjepart i den hensikt informasjonen var gitt, som for eksempel å fullføre transaksjonen med produktet du har kjøpt. Vi innhenter tredjepart til forskjellige tjenester der nødvendigvis den informasjonen du har gitt oss vil anvendes. For eksempel innhenter vi tredjepartsleverandør daglig til å:

Forsendelse av varer

Sørge for elektronisk tilbakebetaling i refusjonssaker, kredittkortbetalinger og tilsvarende tjenester.

I slike tilfeller tillates ikke tredjepartsleverandør tilgang til annen informasjon enn det de nødvendigvis trenger for å utføre sine tjenester. I tillegg kan vi dele din informasjon med forskjellige myndighetsutøvende etater og statlige myndigheter rundt omkring i verden, i den hensikt å ivareta spørsmål vedrørende nasjonal sikkerhet, toll og immigrasjon. Utover ovennevnte vil vi ikke dele dine personlige data uten ditt samtykke med mindre utlevering av informasjon kan bidra til å trygge liv og helse, autorisert eller lovpålagt utveksling av informasjon i den hensikt å ivareta myndighetsutøvelse eller nødvendig i etterforskningsøyemed ved mistanke om ulovelig aktivitet.

Er dine personlige opplysninger trygge hos oss

Vi foretar en sikker lagring av dine personlige opplysninger, vi handler ikke med, leier ut, ellers selger opplysningene. Vi gjør vårt ytterste for å sørge for en sikker lagring av dine opplysninger. Personlige opplysninger kan lagres elektronisk på våre datasystemer, brannmurer, passordbeskyttelse, anti-virus programmer og e-post filtre beskytter alt vi har av elektronisk informasjon.

Løse dine bekymringer

Hvis du ønsker tilgang til dine private opplysninger, har klager i forhold til brudd på personvern eller om du har henvendelser vedrørende hvordan personlig informasjon innhentes, vennligst send din henvendelse, klage eller forespørsel til oppgitt adresse nedenunder. Vi vil svare på din forespørsel eller klage så snart som mulig.

Endringer til erklæring om personvern

Vi kan gjøre endringer til erklæring om personvern dersom våre forretningsmessige krav eller lover og regler skulle kreve en endring. Eventuelle endringer vil oppdateres på nettsiden så vennligst besøk denne siden fra jevnlig for å forsikre deg om at du til enhver tid er oppdatert på våre betingelser om personvern.