0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Om hebeos

Velkommen!

Velkommen til Hebeos.no, hvor du kan finne tusenvis av populære plagg merker til rimelige priser.

 

hebeos har stort antall produkter for våre kunder, og nye produkter legges hver dag på dette nettstedet. Våre innovative markedsavdeling søker hele tiden etter de mest fasjonable kjoler å tiltrekke seg og tilfredsstille den brede etterspørselen av vår kundebase . Vi er forpliktet til å forbedre kvaliteten på din erfaring med vårt store utvalg av top notch produkter på rock bottom priser!

Vår historie

Hebeos.no er en moteforhandler som tilbyr spennende kjoler i vakkert design og utmerket kvalitet. Kjolemote for kvinner og jenter. Suksessen med våre ballkjoler, brudekjoler, aftenkjoler, og selskapskjoler kommer gjennom en ansvarlig produksjon i alle ledd. Vi har et ansvar ovenfor våre leverandører, kunder og kolleger for å sikre at våre produkter produseres under ansvarlige forhold. En ansvarsbevissthet som er helt sentral i hvordan vi opererer som bedrift.

Våre produkter

Hebeos har stort antall produkter for våre kunder, og nye produkter legges hver dag på dette nettstedet. Våre innovative markedsavdeling søker hele tiden etter de mest fasjonable kjoler å tiltrekke seg og tilfredsstille den brede etterspørselen av vår kundebase . Vi er forpliktet til å forbedre kvaliteten på din erfaring med vårt store utvalg av top notch produkter på rock bottom priser!

På grunn av den effektive produksjonsprosessen , gir hebeos alltid produkter med god kvalitet. I tillegg har hebeos masseproduksjon og billig arbeidskraft, så de produktene det gir er til lave priser.

Vi velger salgsvarer basert på utmerket design og utprøvd pålitelighet, derfor er kvaliteten garantert. Vårt QC (kvalitetskontroll) team foretar grundige inspeksjoner for å forsikre deg om at produktkvaliteten oppfyller internasjonale ISO-kvalitetsstandarder. Varer som ikke møter våre kvalitetsstandarder returneres. Slik forsikrer vi oss om at produkter vi sender fra oss er av høy kvalitet og tilpasset deg.

Våre fordeler.

· Vi tilbyr kvalitetsprodukter ; og levering er rask og presis;

· Vi optimaliserer din shopping opplevelse;

· Vi tilbyr ikke-diskriminerende priser til alle, uansett hvor i verden du er;

· Vi tilbyr anstendig 24/7 kundeservice;

· Vi maksimere forretningsmuligheter.

Visjon og Mission

Din glede er vår glede, vi kjenner detaljene, de viktige tingene. Vi merker også følelser, personlige forbindelser som gjør dine ønsker så viktig og spesiell.

Du kommer aldri til å være alene på hebeos, gjør vi vårt ytterste for å tilfredsstille dine behov. Vår pre Salg kundeservice vil svare på alle spørsmål, hjelpe deg med målinger og fjerne eventuelle bekymringer du måtte ha.

Office: UAB “Taurus Lithuania” Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Jogailos g. 9, Lithuania (not return address).