ORDRENE NOK1280+ NOK80 AV KODE:NO80
ORDRENE NOK1980+ NOK180 AV KODE:NO180
ORDRENE NOK2980+ NOK350 AV KODE:NO350
 0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Hvordan Velge

Hver dame ønsker å se perfekt på hennes bryllup eller andre formelle offentlige anledninger. Passformen veiledningen gir nedenfor en del informasjon som kan være nyttig for deg når du velger en perfekt stil for din kroppstype og tema.

1. A-linje

Universelt smigrende, er A-linje silhuett virkelig en jentes beste venn. Ved å forsiktig fakling fra skuldrene ned, skummer det kurver i stedet klamrer seg til dem, for å skape en elegant silhuett.

Dette er stilen for deg? Hvis du er petite En Line legger en illusjon av lengde; Hvis du er høy kan det legge fylde, og hvis du har kurver du heller vil dekke, A-line gjør det også.

2. Ballkjole

Den mest tradisjonelle av alle kjole silhuetter, legger ballen kappe kurver ved å fremheve midjen og flyter elegant ut i en full skjørt. Skjørtet er stor på å skjule fulle hofter og skape en nydelig timeglass figur.

Dette er stilen for deg? Et perfekt valg for formelle eller "eventyr" inspirert hendelser, gjør ball kjole stil en fantastisk klassisk brudekjole. Ser flott ut på de fleste kroppstyper.

3. Kolonne / Sheath

Figurnær kolonne kjoler kommer i en rekke stroppeløs og ryggløse stiler. Dette moderne stil har blitt populært blant bruder som ønsker en elegant eller strand bryllup.

Dette er stilen for deg? En elegant valg for alle med brede skuldre eller slank, atletisk bygger, det kan også forlenge en petite figur. Men hvis det er visse områder du ikke ønsker å fremheve, sin klengete utforming kanskje ikke den stilen for deg.

4. Mermaid / Trumpet

Også kjent som trompet eller "fit og fakkel", er havfrue kjoler montert på toppen og teft dramatisk rundt kneet.

Dette er stilen for deg? Mermaid silhuetter fremheve bysten, midje og hofter gir et timeglass figur, så det er perfekt for å vise frem dine kurver.

5. Empire

Dette imperium silhuetten har bodice med en høy midje rett under bysten. Utseendet kan enten være myk eller flytende eller mer strukturert og klassisk, avhengig av stoffet og kuttet brukt.

Dette er stilen for deg? Imperiet silhouette trekker oppmerksomheten opp, styrke midjen mens nedtoningen hoftene, noe som gjør det til et flott utseende for de fleste kroppstyper.

6. Mini

For super sassy bruden, ender det stadig mer populære brude mini godt over knærne, og er perfekt for å vise frem et par sexy nålene.

Dette er stilen for deg? Det er best egnet for uformelle eller utendørs bryllup, og er spesielt egnet for sommer strand bryllup. Like flatterende for høyere bruder med lange ben eller kortere bruder som ønsker å komme høyere på deres spesielle dag.

7. knelang

En annen flott utseende for en uformell brud, denne kjolen rsquo; s hem slutter rett under kneet.

Dette er stilen for deg? Mange petite eller svingete bruder velger denne stilen for både eleganse og komfort. Best for cocktail bryllup eller bryllup under sommermånedene.

8. Tea-lengde

Tea-lengde kjoler har en hem som faller overalt mellom bunnen av kneet og nederst på leggen, noe som skaper en elegant og uformell stil. Populær i 1950, er denne stilen et godt valg for de som ønsker å legge til en vintage touch til deres bryllup ensemble.

Dette er stilen for deg? Tea-lengde kjoler er perfekt for å vise frem bena og trekke oppmerksomhet til et vakkert par sko! Et populært valg som en "second" kjole for å endre til for mottak.

9. Ankel-lengde

Den fotside kjolen er hemmet rett ved anklene, og dermed vise frem dine føtter og sko. Skjørtet kan være enten full eller montering.

Dette er stilen for deg? Flott for bruder som ønsker å presentere seg selv som smart, stilig og moderne. Fordi dette skjørtet er hem ikke berører bakken, er det også svært ettertraktet for utendørs bryllup eller for bruden som bare ikke ønsker gjester tråkke på kjolen!

10. fotsid

Bare litt lengre enn den fotside brudekjole, er denne stilen skjørt ikke ment å dra på gulvet, men heller flyte bare inches over det. Noen fotsid kjoler kommer med detaljering langs hem å fremheve stilen.

Dette er stilen for deg? Snarere enn å ha sko og føtter er dekket av din kappe, ha dem synlig kan ofte "balanse ut" bryllupet ensemble. Hvorfor ikke legge en annen farge til bryllupet ensemble, for eksempel rødt, og ha et par sko i den fargen? Gjestene vil bli positivt overrasket når de ser en slående par sko kikket ut som du går ned midtgangen!