ORDRENE NOK1280+ NOK80 AV KODE:NO80
ORDRENE NOK1980+ NOK180 AV KODE:NO180
ORDRENE NOK2980+ NOK350 AV KODE:NO350
 0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Toll & Import skatt

Tollverket er et byrå som er ansvarlig for å regulere forsendelser inn i et land eller en region. Alle forsendelser som sendes til og fra et land eller en region må rydde tollen først. Det er alltid kjøperens ansvar å rydde skikker og betale de aktuelle pliktene.

Vi legger ikke til avgifter, mva eller andre skjulte kostnader. Du betaler oss nøyaktig prisen vi merket på nettsiden, dvs. varer subtotal + fraktkostnad.

I de fleste land må du imidlertid betale avgifter eller avgifter på importerte varer. Noen ganger varer varer under en viss verdi, eller i enkelte kategorier, ikke skatt.

Reglene er forskjellige i alle land. Dessverre er det ingen måte for oss å kjenne regler, regler, skikker, tradisjoner, praksis, smutthull, ordninger, systemer, papirarbeid, koder, lover eller avgjørelser i hvert enkelt land.

Derfor kan vi ikke, og vil ikke, gi råd om skatter i ditt land. Som kjøper er det ditt ansvar å finne ut den informasjonen før du bestiller.

Hvis du må betale importavgifter og / eller tilleggsavgifter og salgsavgifter, må du betale det til kureren ved mottak av pakken (e). Vi kan ikke beregne dette for deg, og det er ingen måte å forhåndsbetale. Hvis du er fraktforsendelse eller sender gaveartikler til noen, må du sørge for at de er klar over muligheten for å betale skatt når de mottar varene.

Vennligst finn ut så mye du kan om importavgiftene dine i ditt eget land før du fullfører bestillingen. Hvis du finner ut informasjon om importskattssituasjonen i ditt land, og du tror at det finnes måter å minimere de skattene du må betale (eller eliminere skatter helt), bare fortell oss hva du trenger ved å sette instruksjoner (om merking, pakking , erklæringer, fakturaer, etc.). Vi er mer enn glade for å følge instruksjonene dine.

FAQ:

Q: Hvis varene er tilbakeholdt av toll, hvem er ansvarlig for fortolling av varene?

A: Hvis varene er tilbakeholdt av toll etter at skipet har forlatt selgerens land, er kjøperen ansvarlig for klaring av de fanger.

Q: Hvis en veldig stor bestilling blir levert til mitt land, vil tollkontoret gripe bestillingen min?

A: Ja, det er en mulighet. Vi foreslår at du på forhånd spør oss om å dele bestillingen din i flere mindre pakker, som skal sendes på forskjellige dager for å unngå mulig anfall.

Q: Hvis særavgifter påløper, hvem er ansvarlig?

A: Det er kjøperens ansvar for eventuell avgift for avgifter som kan bli belastet fra levering. Hvordan importavgiften belastes, avhenger av landets tilpassede retningslinjer.

Q: Er det noen koblinger som jeg kan sjekke skattepolitikken?

A: Du kan sjekke skatte- og tollinformasjonen på dette tredjepartssiden.