ORDRENE NOK1280+ NOK80 AV KODE:NO80
ORDRENE NOK1980+ NOK180 AV KODE:NO180
ORDRENE NOK2980+ NOK350 AV KODE:NO350
 0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Kontakt oss

Ettersalgsstøtte:


 

For spørsmål vedr Rekkefølge Status og annen ettersalgsstøtte, logg inn Mine Bestillinger og klikk på bestillingen du trenger hjelp med. Fra den detaljerte bestillingssiden kan du enkelt se bestillingsdetaljer, spore bestillingsfremdrift.

Hvis du har spørsmål eller klager på varene du har mottatt, vennligst kontakt oss.

Alle ettersalgshenvendelser blir håndtert grundig. Vi svarer så snart vi har resultatet, vær tålmodig. Ingen henvendelse står ubesvart.

Du kan sende inn en klage ved å følge trinnene, teamet vårt vil ta seg av det innen én arbeidsdag, vennligst sjekk kontoen din regelmessig for å få siste oppdatering, du vil samtidig bli varslet via e-post. Vi svarer vanligvis på alle henvendelser innen én arbeidsdag.

 

Forhåndssalgsstøtte:


 

For spørsmål før du legger inn en bestilling, vennligst besøk vårt hjelpesenter. Hjelpesenteret gir svar på de vanligste spørsmålene. I tillegg har vi hyggelige servicerepresentanter som står klare til å hjelpe deg. Vi streber etter å gi deg utmerket kundeservice, og vi vil gjøre så mye vi kan for å forbedre handleopplevelsen din. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller råd, ikke nøl med å kontakte oss.

 


 

Send inn din forespørsel

* Obligatoriske felt

Office: 67, Gee Carlo Manche' Street, Gzira, Malta. (Dette er ikke en returadresse)