ORDRENE NOK1280+ NOK80 AV KODE:NO80
ORDRENE NOK1980+ NOK180 AV KODE:NO180
ORDRENE NOK2980+ NOK350 AV KODE:NO350
 0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Kjoler til Brudens Mor
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 17

801 artikler

Kjoler til Brudens Mor

Kjoler til Brudens Mor

Har du lett etter den perfekte Mother of the Bride-kjolen? Du vil garantert finne noe fantastisk hos Hebeos siden vi har en enorm samling! Du vil bli hardt presset for å finne et så omfattende utvalg av stiler, farger og størrelser andre steder.

Ulike farger for elegante brudemorkjoler

Har datteren din et spesielt fargevalg for bryllupet hennes? Er du bekymret for at du ikke vil finne en kjole som vil se bra ut på deg i tillegg til å passe inn med fargeplanen for bryllupet? I så fall er du heldig! Hebeos har et enormt utvalg av farger tilgjengelig for brudemorkjoler, hvor du vil være sikker på å finne akkurat det du leter etter. I tillegg har vi dem også i forskjellige nyanser, for eksempel hvis du leter etter gullmor til brudekjoler og sliter med å finne den rette passformen for din hudtone, hos Hebeos har vi også mange av våre mor til bruden design tilgjengelig i champagne. Hos Hebeos vil du garantert finne den perfekte kjolen i den fargen som passer deg best!

Alle lengder - Te-lengde Mother Of The Bride-kjoler, Lange Mother Of The Bride-kjoler og alt mellom er alle tilgjengelige

En av de vanskeligste sidene med å finne den rette kjolen til et bryllup er å finne noe som passer deg, i en lengde som passer. Det er vanskelig nok å gjøre dette som bryllupsgjest, og enda mer når du er brudens mor, da kjolen må passe til plasseringen og tonen i bryllupet. Når det kommer til store, formelle bryllup med kveldsmottak, bør brudemor-kjoler med lange lengder være din favorittstil. Hebeos har design i gulvlengder helt til feiende, trompetstiler. For bryllup på dagtid utendørs, eller med en ettermiddagsmottakelse, er te-kjoler til brudemor det beste alternativet for å treffe det søte stedet å være elegant, men ikke overdrevet. Uansett sted eller tidspunkt på dagen datteren din har valgt for bryllupet sitt, vil Hebeos ha det perfekte designet for deg!

Alle størrelser - Fra Plus Size Mother Of The Bride-kjoler til Petite Mother of the Bride-kjoler

Det ville ikke være noe mer irriterende enn å finne den eksakte mor til brudekjolen du har i tankene, bare for å finne ut at den ikke er tilgjengelig i din størrelse! Hvis du har sett på brudemor-kjoler, lange og korte, i alle stiler og farger du kan tenke deg, og fortsatt ikke har funnet den rette passformen, vil shopping hos Hebeos være en lettelse. Vi tilbyr små størrelser helt til pluss størrelser, og hvis det ikke allerede var fantastisk, tilbyr vi også skreddersøm til en overkommelig pris! Du vil garantert føle deg trygg på et Hebeos-design, vel vitende om at du har den perfekte kjolen til brudens mor for figuren din.

Rimelige og billige brudemorkjoler, men likevel høy kvalitet

En vanlig misforståelse om rimelige priser er at det betyr lav kvalitet. Selv om dette kan være tilfelle andre steder, er det helt motsatt hos Hebeos. Vi er stolte av å ha de nyeste designene tilgjengelig for brudemorkjoler til rimelige priser - alt med eksepsjonell kvalitet. Vår tillit til produktene våre støttes av vår bekymringsfrie returpolicy. Vi vil at du skal føle deg vakker og selvsikker på datterens store dag, siden vi vet at den er full av spesielle øyeblikk også for deg.