0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Vår garanti

Hebeos.no er verdens ledende bryllup og formell kjole leverandør, med et godt rykte for å gi perfekte kjoler for enhver anledning.Vi har gjort tonnevis av kjoler for kvinner og jenter over hele verden, og flere og flere kunder velger nå oss som stedet å handle for sine store dager og arrangementer!

Skreddersydd

Alle våre kjoler er skreddersydd, og hver del er tilvirket av våre skreddermestere og tilpasset hver enkelt kunde. For å garantere utsøkt kvalitet blir hver eneste kjole nøysomt sydd for hånd i våre lokaliteter.

Beste kvalitet

Hebeos ansetter kun de beste kjolemakere og de mest erfarne designerne, de benytter de beste produksjonsteknikkene for å sy din kjole.

1. Vi er nøye i utvelgelsen av perler, stoff og tråd til hver enkelt kjole. Vi benytter kun topp kvalitet. Vi ser alltid etter de levende fargene, den vakre glansen og det riktige mønsteret i hvert materiale som brukes i din kjole.

2. Mange av våre kjoler har vakre perlebroderier langs ermene, toppstykket eller skjørtet. Profesjonelle kjolemakere bruker flere timer på å sy perlene fast i elegante, klassiske mønstre på din kjole.

3. Detaljer som folder benyttes ikke bare som dekorasjon, riktig bruk av folder kan også benyttes for å glatte over figuren. Foldene på våre kjoler er håndlaget av skreddere for at hver enkelt kjole skal få en perfekt utførelse.

4. Alle våre kjoler er foret og formet for å holde fasongen og fremheve din figur. I våre fotside kjoler benyttes et nettingfór mellom et mykt stoff som føles behagelig mot huden.

Utsøkt kundeservice

Det spiller ingen rolle hvem du er, om du ønsker å legge inn en bestilling, eller ønsker å gi oss gode råd, ta kontakt så snart som mulig. Vi verdsetter kontakten med våre kunder, partnere, bedrifter og andre, som deg. Vår kundeservice er alltid klar til å være behjelpelig. 24/7 LiveChat service er tilgjengelig for å svare på alle henvendelser. Vi gjør alt for at du skal være fornøyd.