OVER 1280kr   90kr AV    KODE:NO90
OVER 1980kr   180kr AV    KODE:NO180
OVER 2980kr   350kr AV    KODE:NO350
 0

Login to save

0

You have no items in your cart.

Velvet Brudepikekjoler

7 artikler

Velvet Brudepikekjoler

Brudepikekjoler

Finn brudepikekjolen som passer perfekt til bryllupet ditt. Fra flørtende til elegante, Hebeos tilbyr et bredt utvalg av rimelige brudepikekjoler som vil utfylle brudekjolen, samtidig som brudepikene dine viser sin stil og personlighet.

While it used to be a running joke that every bridesmaid dreaded the dress that was chosen for her, those days are long gone. Hebeos can offer your bridesmaids the most stunning assortment of dresses on the market. You won’t find a store that can give you more options in color, style, or size than Hebeos.

Brudepikekjoler tilgjengelig i hver farge

Det er ikke et sted på fargehjulet hvor du ikke finner en av våre brudepikekjoler. Fra røde brudepikekjoler til støvete rosa brudepikekjoler, fra marineblå til mint, og fra salvie til sjokolade, vi i Hebeos har alle nyanser av kjolen du kan tenke deg.

Ikke sikker på om du har funnet den perfekte fargen? Vi tilbyr våre kunder muligheten til å bestille fargeprøver fra deres valgfrie kjole. I stedet for å prøve å måle en farge på dataskjermen, se nøyaktig hvordan den nyansen av kongeblått eller elfenben vil være personlig ved å bestille flere fargeprøver.

Vakre brudepikekjoler for hver lengde

Fra cocktail til svart slips, vi har alt! Lengden på brudepikekjolene dine kan virkelig sette tonen for bryllupet generelt, så ikke begrens deg selv ved å handle i murstein- og mørtelbutikker som bare har en håndfull stiler og lengder! Hos Hebeos fører vi hver eneste lengde brudepikekjole som er tilgjengelig på markedet.

Fra A-linje, gulvlange kjoler som ikke ville se malplassert ut på en rullebane, til flørtende og morsomme minikjoler med svingende skjørt som vil være perfekt for destinasjonsbryllupet; vi har alt! Fra lange til korte brudepikekjoler, la oss hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen for den spesielle anledningen.

Hebeos tilbyr brudepikekjoler i store størrelser

Omfavn den kvinnelige formen! Hebeos tilbyr brudepikekjoler fra størrelse 2 til størrelse 26W. Hva dette betyr for deg er at ingen av brudepikene dine vil føle seg utenfor eller dårlig til rette i kjolen. Hver av våre kjoler er nøye designet og konstruert for å passe den kvinnelige formen – uansett størrelse. Du vil finne et stort utvalg av høykvalitets, rimelige kjoler som kommer i alle størrelser, fra petite til plus size og alt i mellom. I tillegg tilbyr vi også en hendig størrelsesguide som sørger for at du får den perfekte størrelsen for deg!

Rimelige brudepikekjoler i høy kvalitet

Å være brudepike kan være en stor belastning økonomisk! Selv om du kanskje elsker vennene dine, vil det svi for alle å bruke hundrevis og hundrevis av dollar. Heldigvis har vi i Hebeos bygget vårt rykte på rimelige brudepikekjoler av høy kvalitet som faller perfekt. Enten det er en av våre blondepyntede, tofargede, gulvlange kjoler, eller en av våre klassiske, knelange, prinsessekjoler, vil du kunne se og føle den virkelige kvaliteten til Hebeos brudepikekjoler – til en brøkdel av prisen på bryllupsbutikker!